Last news

Star Trek, tV series on how to select stardates for their scripts: 4, we invented "Stardate" to avoid continually mentioning Star Trek's century (actually, about two hundred years from now and getting into arguments..
Read more
At PDF-filer lagres som PDF/A-1b og at alt materiale først skannes inn i formater uten datatap. Kommentarer og innlegg blir ikke redigert, men vi sletter de kommentarer/innlegg som bryter med vårt reglement så fort..
Read more
Det virker som om, at udfordingen og spndingen ved de nye sociale forbindelser der følger med ved at have en profil på et socialt site, forbedrer sundhed og trivsel for alle- men måske specielt..
Read more

Gratis online dating-nettsteder har nok av fisk


gratis online dating-nettsteder har nok av fisk

onsdag. Gode alternativer til Internet Explorer: Firefox, Opera, Chrome. Østensjø Husflidlag stekte og solgte sveler fra eget telt. Inne på Besøkssenteret var det. Den veide 2,65 kg og fikk slippe ut igjen etter at den var veid. Vegetasjonen på Bogerudmyra er tett og kronglete. Og annet rusk og rask som ikke hører hjemme i miljøparken. Formålet var å bedre beiteforholdene for storfe som vi venter i løpet av våren.

På vegne av elevene var det Jenny Husebøhagen og Helmer Hauglin, som mottok diplom og vandrepris for flott innsats ved foreningens ryddeaksjon i 2017. Vår i grøftekanten Hestehoven titter fram i grøftekanten. Og setter faktisk storebror til veggs på et par punkter. Den er skadelig ettersom den brer seg eksplosivt og fortrenger andre stedegne planter. April fra 12-15 var det snekring av fuglekasser på Besøkssenter våtmark Oslo - Østensjøvannet, Bakkehavn som har adresse Enebakkveien 278. En sjelden gjest Mandarinanda viste seg kun et par dager rundt. Mest kvist ble det fra Bogerudmyra, men også ved Lilleskogen på vestsiden av Østensjøvannet der foreningen ØX hjalp til med felling av trr som sto utsatt til mot kanalene.

Mai ble "Fuglenes dag" arrangert ved Østensjøvannet. De har i årevis utført slått og andre skjøtselsoppgaver i kulturlandskapet på oppdrag fra både Fylkesmannen og Bymiljøetaten. Her hygger en familie seg med steking av pølser samtidig som snørene ble passet på for mulig napp. Fuglen fikk sin frihet tilbake. . Besøkssenteret på Bakkehavn arrangerte søndag. Regnet tidligere på dagen førte til at mange insekter var i luften. Mange benyttet anledningen til en prat om vannet og miljøparken.


Sitemap