Last news

Kundeservice, hva kan vi hjelpe deg med? Her finner du også elbilguiden, vår oversikt over elbilene i Norge. Rabatt på drivstoff, dekk, leiebil, lån, forsikring og mye mer. Bli medlem, få mer ut av..
Read more
Orte wie das Café, die Mensa, der Hörsaal oder die Bibliothek sind ideal, um schnell und einfach mit. So in a case when our PCs go for repairs, so does the data and..
Read more
To store jernbane-infrastrukturplaner preger fremtidens togdrift i Sveits. Breer dannet i istiden mange daler og innsjøer, der Bodensjøen og Genèvesjøen er de to største. I 1971 fikk kvinner stemmerett i føderale valg (men i..
Read more

Gratis online dating-nettsteder har nok av fisk


gratis online dating-nettsteder har nok av fisk

onsdag. Gode alternativer til Internet Explorer: Firefox, Opera, Chrome. Østensjø Husflidlag stekte og solgte sveler fra eget telt. Inne på Besøkssenteret var det. Den veide 2,65 kg og fikk slippe ut igjen etter at den var veid. Vegetasjonen på Bogerudmyra er tett og kronglete. Og annet rusk og rask som ikke hører hjemme i miljøparken. Formålet var å bedre beiteforholdene for storfe som vi venter i løpet av våren.

På vegne av elevene var det Jenny Husebøhagen og Helmer Hauglin, som mottok diplom og vandrepris for flott innsats ved foreningens ryddeaksjon i 2017. Vår i grøftekanten Hestehoven titter fram i grøftekanten. Og setter faktisk storebror til veggs på et par punkter. Den er skadelig ettersom den brer seg eksplosivt og fortrenger andre stedegne planter. April fra 12-15 var det snekring av fuglekasser på Besøkssenter våtmark Oslo - Østensjøvannet, Bakkehavn som har adresse Enebakkveien 278. En sjelden gjest Mandarinanda viste seg kun et par dager rundt. Mest kvist ble det fra Bogerudmyra, men også ved Lilleskogen på vestsiden av Østensjøvannet der foreningen ØX hjalp til med felling av trr som sto utsatt til mot kanalene.

Mai ble "Fuglenes dag" arrangert ved Østensjøvannet. De har i årevis utført slått og andre skjøtselsoppgaver i kulturlandskapet på oppdrag fra både Fylkesmannen og Bymiljøetaten. Her hygger en familie seg med steking av pølser samtidig som snørene ble passet på for mulig napp. Fuglen fikk sin frihet tilbake. . Besøkssenteret på Bakkehavn arrangerte søndag. Regnet tidligere på dagen førte til at mange insekter var i luften. Mange benyttet anledningen til en prat om vannet og miljøparken.


Sitemap